Здравейте, приятели. Днес ще обсъдим така нашумялата напоследък интернет търговия и в частност Дропшипинга и обучението организирано за него от екипа на Смпро.

Познавам тези момчета от доста години , още когато продаваха достъп до сайтове ,даже съм учил с Цветан Радушев в Шуменския Университе. Цветан e интересна личност, която непрекъснато попиваше от мен всяка информация за СЕО, аз аз попих от него знания и идеи свързани с продажбите в сайтовете.

Искам накратко да ви представя екипът, който се състои от доста различни и уникални хора, които са професионалисти в своята област. Ще започна с Борис Гичев. Той има огромен опит в Дропшипинга със своите 13 години в този бизнес. Той е още предприемач, екомерс търговец, както в ибей, така и в амазон.

Също така ще присъства и  Христо Петров, който ще говори специално за счетоводството. Много малко хора са наясно относно осчетоводяването на онлайн магазини, но той има достатъчно голям опит точно в тази сфера.Ще разясни много належащи въпроси и тънкости при този тип дейност.

Изгряващата звезда в отбора е Павел Пенчев. За сравнително краткото време, през което се занимава с този тип търговия, напредва изключително бързо и се развива непрекъснато всеки ден в сферата на амазон и ибей.

Следващата интересна личност е Геомил Георгиев. Абсолютно ненадминат за своите 13 години в бранша особено,особено когато става въпрос за арбитраж и икомерс. А още по-впечатляващото е, че е учител по йога и е провеждал семинари за това как да живеем по-добре.

И накрая,но не на последно място-Цветан Радушев. Както вече споменах ние се познаваме още от студентските ни години. Той е СЕО на SMPro.net и е софтуерен инженер по образование. Компетентен по въпроси свързани с Амазон и икомерс, а и развива успешен бизнес в Ибей от 7 години.

И така от тези момчета получих възможността да ви предоставя отстъпка от 20% от цената на събитието. Аз лично смятам, че такова събитие с този екип просто не е за изпускане.

И малка изненада за най-наблюдателните.. томбола, в която трябва да напишете своите имена, имейл и телефон за връзка, за да спечелите билет ако все пак ви се струват скъпи. Но както се казва „Знанието цена няма“,  а този семинар със сигурност ще оправдае очакванията ви.

Искам да споделя, че отзивите, които получих от предния им семинар бяха доста положителни, така че горещо ви препоръчвам да запазите своето място преди да е станало късно.