Наскоро на осмото издание на Sofia SEO Meetup Геннадий Воробьов от Optimization.bg представи един много интересен и уникален за България инструмент – Prodvigator.bg. Това е адаптирана версия на български език на Prodvigator.ua, който е разработен от украинската дигитална агенция NetPeak . Самия инструмент имате възможност да разгледате на следният уеб адрес – http://prodvigator.bg/.

Инструментът може да предостави близо 3,6 милиона ключови думи в търсачката Google.bg, както и да проверите ТОП 100 за всяка  ключова дума чрез него. Освен това Prodvigator.bg ви дава възможност да получите близо 20 милиона подсказки на български. Също така с него може да видите над 15 милиона домейна, които са класирани в ТОП 100 на Google.bg.

С Prodvigator.bg има възможност да се генерира семантично ядро от ключови думи. Тази негова функция е изключително полезна за хора, които извършват оптимизация на уебсайтове за търсещи машини и PPC кампании в Google AdWords. Чрез инструмента имате възможност и да анализирате видимостта на определен сайт, както и динамиката и семантиката позициите на сайта.  Може да осъществявате и анализ на конкурентите Ви чрез него.

Този инструмент е изключително полезен за:

– оптимизатори на сайтове за търсачки

– онлайн маркетинг мениджъри и специалисти

– копирайтъри

– Google AdWords експерти и консултанти.

Също така той е уместен и за обучаването на хора, които сега навлизат в „дълбоките води” на SEO.

В момента системата предоставя афилиейт програма с 30% комисион от плащанията на потребители, които са се регистрирали през ваш линк. Инструментът все още е в етап на доработка  и засега можете да ползвате неговата beta версия. Всичко най-интересно около Prodvigator.bg  следете на неговата Фейсбук страница – – https://www.facebook.com/prodvigator.bg.

Изказваме нашите благодарности за съдействието от страна на NetPeak.

Съветвам Ви активно да използвате Prodvigator, защото той ще Ви бъде ценен във Вашата работа.