Промо кодoве за СуперХостинг

Здравейте, няма как да не сте чували за компанията СуперХостинг.бг! Тя е специализирана в областта на хостинг услугите и вече 10 години е лидер в отрасъла. Поддържа над 80 000 сайта и 60 000 домейна за клиенти. Постоянно подобрява продуктите си и грижата за клиента. Та, те ни предоставиха специален промо код: galinov007

КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ

Употребата му Ви предоставя 10% намаление от поръчката на нов или подновяването на съществуващ абонаментен план за не по-малко от 12 месеца. Най-хубавото е, че може да го използвате винаги, когато ви потрябва.

Промо кода е валиден също и за покупка на нов домейн или за трансфериране на съществуващ (.com, .net, .biz .info, .org, .eu) отново поръчан за над 12 месеца или повече. За съжаление обаче при подновяване на домейн не може да Ви се предостави 10% отстъпка.

ПРЕДИМСТВА НА СУПЕРХОСТИНГ

Пред вас е най-добрата българска хостинг компания – с почти 10 години на пазара, тя се утвърди като изключително добър и опитен провайдер.

Поддръжката на компанията e 24 часова – достъпни са при проблем с услугата, без значение от периода на денонощието. Независимо дали Ви е удобно да се свържете с тях по телефона или по имейл, бъдете уверени, че ще получите нужния адекватен отговор до минути.

Предлагат разнообразни хостинг планове за всякакви предпочитания – както Windows базирани, така и Linux платформи. Очакват Ви още SSL сертификати за надеждна защита на личните данни и онлайн разплащанията. Харесва Ви да работите с WordPress?! Тук ще получите сървърно пространство с готов инсталиран сайт, който само да напълните с полезно съдържание и да популяризирате.

КАК ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТЕ ОТ ОТСТЪПКАТА?

От фирмата са предвидили в своята платформа специално поле за въвеждане на цифрово-буквена комбинация за намаление от цената на услугите им, ако разбира се е налична такава. В случая Вие вече имате и той е galinov007! За да се възползвате от него, преминете следната последователност:

  1. Влезте в акаунта си и отидете в раздел “Подновявания”.
  2. Започнете процеса по подновяване на изтичащите абонаменти, избирайки период за валидност (за да използвате промоцията, трябва да подновите плана си минимум за 12 месеца).
  3. Преминавате на следващата стъпка за въвеждане на клиентските данни и избиране на опцията за издаване на фактура за плащането или не.
  4. Запознайте се добре с условията на търговеца и преминете към следващата стъпка.
  5. Преглед”. Тук ще видите обобщен вариант на поръчката Ви и колко общо дължите. И точно на тази страница има специално поле “Промо-код за отстъпка”, където трябва да въведете galinov007.
  6. Съответното намаление ще се преизчисли автоматично от системата и това е всичко!

Успехи!