Промо кодoве за СуперХостинг

Здравейте приятели и читатели на моето блогче. Днес ще ви зарадвам с една прекрасна новина. От СуперХостинг.бг ми предоставиха уникален промо код: galinov007

Какво получавате

Благодарение на този код вие получавате 10% отстъпка от всяка ваша поръчка на нов хостинг план или подновяване на вече съществуващ такъв за период, не по-малък от 12 месеца или повече месеци. Най-хубавото е, че може да го използвате винаги, когато ви потрябва.
Промо кода е валиден също и за покупка на нов домейн или за трансфериране на вече съществуващ домейн (.com, .net, .biz .info, .org, .eu) отново поръчан за период от 12 или повече месеци, но за съжаление при подновяване на домейн не можем да Ви предостави 10% отстъпка.

Предимства на СуперХостинг

  • Това е най-добрата българска хостинг компания – с почти 10 години на пазара, фирмата се е утвърдила като изключително добра и опитна компания.
  • Съпортът на компанията е 24 часа ден, 7 дни в седмицата и 364 дни в годината – винаги, когато имате проблем с вашия хостинг, на линия за вас е екипът по поддръжката. Може да разчитате, че ще бъдете обслужени по всяко време на денонощието. Дали по телефона или по email, ще получите отговор до няколко минути.
  • Предлагат разнообразни хостинг планове за всякакви предпочитания – както Windows базирани, така и Linux платформи.